Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση του Alfeios Eco Festival (Σεπτέμβριος 2023) το διήμερο οικολογικού-περιβαλλοντικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα event επιστρέφει!

Το «ραντεβού» δίνεται και πάλι στον καταπράσινο χώρο του λόφου του Επαρχείου στον Πύργο το διήμερο 20 (Παρασκευή) και 21 (Σάββατο) Σεπτεμβρίου 2024!

Βασική φιλοσοφία της διοργάνωσης παραμένει η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών (και του νεανικού κοινού) για θέματα που αφορούν σε δράσεις Επιστημόνων, Φορέων, Αυτοδιοίκησης και Εταιρικής πολιτικής. Θέματα που κάνουν πιο… πράσινη τη ζωή μας (eco living) και στηρίζουν την προσπάθεια μείωσης του Περιβαλλοντικού αποτυπώματος του ανθρώπου τοπικά και Παγκόσμια!

Σημειώνεται πως το 2ο Alfeios Eco Festival θα είναι «αφιερωμένο» στην κλιματική αλλαγή ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα δίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο άμεσο μέλλον.

Διοργανωτής και του 2ου Alfeios Eco Festival είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ψηφιακό Άλμα», σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο (στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξωστρεφείς Δράσεις, Φυσικό Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις 2022”).

***Θυμηθείτε τι συνέβη στο 1ο Alfeios Eco Festival κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας επιτρέψουν να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της διοργάνωσης:

https://youtube.com/watch?v=gijf9BU_u8k%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
ΜΙΑΟΥΛΗ 6 – ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
—————————————
email : dleapgr@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945979729 – 6944744954

Κατηγορίες: νέα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *